Mentiune la faza nationala MADE FOR EUROPE 2009


















În perioada 10-12 aprilie 2009, s-a desfasurat etapa nationala a concursului "Made for Europe", editia a III-a, la Oradea. Competitia a reunit cele mai bune produse finale rezultate in urma parteneriatelor europene (bilaterale sau multilaterale), finantate de ANPCDEFP. 96 de echipaje din intreaga tara au prezentat, vineri si sambata (10 - 11 aprilie) proiectele pe care au lucrat luni intregi, pana la doi ani, pe diverse domenii de activitate

Deschiderea festiva a avut loc la Colegiul National "Mihai Viteazul" din Oradea, unde s-a desfasurat si concursul propriu-zis.
In afara concursului, elevii au fost invitati sa vizioneze un spectacol de teatru la Teatrul Arcadia si expozitia "Patimile si Invierea Domnului" la Palatul Copiilor si Elevilor din Oradea.

Sambata, 11.04.2009, a avut loc festivitatea de premiere, iar echipajul scolii noastre a fost recompesat cu menţiune pentru produsele proiectului multilateral "From our backyard to a multicultural adventure" prezentat de eleva Maria Barna (clasa a VIII-a), coordonator inv. Lenuta Bloj, director prof. Carmen Gabris si responsabil cu imaginea Catalin Vlad (clasa a VIII-a).